• You are not logged in.
  • 1

No smilies showing

  • Started by wimc
  • 3 Replies
  • wimc
  • Member
  • Reputation: 8
  • From: Washington State
  • Registered: 15-06-2015
  • Posts: 72

On my forum and this one, smilies do not show.

Not support, as clicking them works, just not showing up, see attached (from my forum).

Offline
  • 1
  • Chris98
  • Project Manager
  • Reputation: 51
  • From: England, United Kingdom
  • Registered: 15-04-2015
  • Posts: 512

Thanks. I generally don't use the editor so I was unaware of this. I've made a ticket, it will be fixed in 1.1.3. smile

Kind regards,
Christopher Marshall
chris [at] get-aura [dot] org

Project Manager

Offline
  • 0
  • Abdulhalim
  • Member
  • Reputation: 17
  • From: Iran, BND
  • Registered: 28-06-2016
  • Posts: 125

Do you have a quick solution for us ?
I play around with font-awesome but I couldn't fix it ... neutral

The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age.

I’m working on improving my English

Offline
  • 0
  • Chris98
  • Project Manager
  • Reputation: 51
  • From: England, United Kingdom
  • Registered: 15-04-2015
  • Posts: 512

Looks like it's somehow hard-coded as I haven't seen any panther configured settings for this, so it may be harder than I initially thought. Regardless, it will be done in 1.1.3.

** edit **

Just seen a setting in the docs, will play around and see what I can do.

Kind regards,
Christopher Marshall
chris [at] get-aura [dot] org

Project Manager

Offline
  • 1

Users in this topic: 0 guests, 0 registered users

  • 1